luni, 14 iulie 2008

Havin.Doua vieti o dragoste



Havin. Doua vieti, o dragoste

O poveste de viata cum nu ai mai vazut! Havin, personajul feminin al serialului, este o frumoasa studenta de numai 23 ani care locuieste singura intr-un cartier marginas al Istanbulului, care cu siguranta te va vraji nu doar cu frumusetea ei, ci si cu interpretarea ei extreme de convingatoare. Totusi, ceea ce face ca acest serial sa fie unul exceptional este modul in care este regizorul reuseste sa transpusa drama pe care o traieste Baran, personajul masculin principal. S-ar putea afirma chiar ca serialul este in realitate povestea lui Baran, un barbat care iubeste doua femei, doua femei frumoase, inteligente si caroara nu le poate reprosa nimic grav… cel mult poate da vina pe Kumru, mama sa, o femeia a carei ambitie schimba destine.

Studenta fiind si provenind dintr-o famile saraca, Havin da medidatii ca sa se poata intretine si sa-si plateasca studiile. Ea resimte cu putere durerea uciderii mamei sale de catre propriul ei tata, Gulaga, cu multi ani in urma, si care se afla in inchisoare ca urmare a acestui gest nesabuit.

Sprijinul permanent si neconditionat, pe care Havin il primeste pentru a putea trece peste toate acestea, vine de la Lale, cea mai buna prietena. Studenta si ea, Lale isi castiga existenta prin mijloace mai putin ortodoxe. Ea este prostituata de lux si incearca sa o convinga pe Havin ca nu este nimic rau in a-ti castiga existenta practicind cea mai veche meserie din lume. Coplesita de datoriile pe care le are, Havin accepta sa intre in aceasta lume ascunsa, fara insa a banui ca inca de la prima intalnire pe care o are impreuna cu Lale si un grup de politicieni, viata ei se va schimba fundamental.

La aceasta intalnire Ural Aydin, unul dintre cei mai influenti oameni politici, este fotografiat impreuna cu Havin de catre un om de incredere al celui mai mare rival al sau, Senzai. Mai tarziu aceste poze devin ceva mai mult decat un element de santaj politic.

Intre timp, intr-un alt plan al povestii, Baran, fiul lui Aydin si Kumru, stabilit in Italia, revine in Turcia pentru a-si sarbatori ziua de nastere, dar si pentru a-si lansa propria colectie de bijuterii. La petrecerea surpriza pe care cel mai bun prieten al sau, Levon, o da in cinstea sa, Baran o primeste in dar pe nimeni alta decat frumoasa Havin. Pasiunea de nestavilit care se naste intre cei doi, cunoaste in Kumru un inamic redutabil.

Daca pasiunea dintre Havin si Baran va rezista piedicilor sau cum va influenta Kumru viata nurorii si nepotilor ei, afli numai urmarind in fiecare miercuri si joi, de la 20:15, HAVIN. Doua vieti. O singura iubire.

Titlu original: Haziran Gecese, 2004
Productie: Gold Film

Regia: Andac Haznedaroglu
Distributia:

  • Ozcan Deniz – Baran Aydin
  • Naz Elmas – Havin
  • Burcu Kara - Duygu Aydin
  • Nebahat Cehre - Kumru Aydin
  • Demir Kaharan - Ural Aydin
  • Cevdet Aricilar – Harun
  • Sehsuvar Aktas – Levon
  • Gokce Yanardag – Selen
  • Ozge Ozder – Lale
  • Muhammed Cangoren – Gulaga

Muzica: Gokhan Kirdar

Naz Elmas

joi, 10 iulie 2008